bus auto fiets
Menu

WONINGTYPES

In de Hoven komen 38 energieneutrale nieuwbouwwoningen; verschillende tussen- en hoekwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en een unieke vrijstaande woning.

Tussenwoningen type A en B

Deze comfortabele tussenwoningen liggen in een rustig en groen woonhof en hebben een beukmaat (breedte) van 4,80 meter. 
Met 2 ruime slaapkamers op de eerste verdieping en een mogelijkheid voor een derde kamer op de tweede verdieping, zijn dit fijne gezinswoningen.


Aantal woningen: 6
Beukmaat (breedte): 4,80 meter
Gebruiksoppervlakte: 
circa 105 - 108 m2
Perceeloppervlakte: circa 106 m2


Tussenwoningen type C en D

De tussenwoningen van het type C en D zijn door hun beukmaat (breedte) van 5.40 meter, 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een ruime zolder met mogelijkheid voor nog een extra kamer, ideale gezinswoningen. Ze liggen verdeeld over de 2 zuidelijk gelegen woonblokken in het rustige woonhof. 

Aantal woningen: 8
Beukmaat (breedte): 5,40 meter
Gebruiksoppervlakte: 
circa 119 - 122 m2
Perceeloppervlakte: vanaf circa 121 m2


Tussenwoning type E

De 3 tussenwoningen type E liggen aan een brede laan in een kleinschalig blokje van slechts 5 woningen. Eén tussenwoning spingt direct in het oog door haar tuitgevel. Met een beukmaat (breedte) van 5,4 meter en een gebruiksoppervlakte van 123 of 129 m2 is ook dit een ideale gezinswoning. 

Aantal: 3
Beukmaat (breedte): 5,40 meter
Gebruiksoppervlakte 
circa 123 - 129 m2
Kaveloppervlakte circa 139 m2


Hoekwoningen type C

De 6 hoekwoningen van het type C zijn verdeeld over 3 woonblokken die aan het groene woonhof gelegen zijn. De woningen zijn even groot als de tussenwoningen van het type C, maar liggen meestal op een wat breder perceel en zijn vaak voorzien van zijgevelramen. 

Aantal: 6
Beukmaat (breedte) 5,40 meter
Gebruiksoppervlakte: 
circa 119 m2
Perceeloppervlakte: circa 127 - 183 m2


Hoekwoningen type E

Op de hoeken van het blokje van 5, liggen de 2 hoekwoningen van het type E. Deze ruime woningen zijn even breed en diep als de tussenwoningen van het type E, maar hebben door de zijentree een iets andere indeling op de begane grond. Dankzij de brede percelen kan er geparkeerd worden op de eigen oprit.

 

Aantal: 2
Beukmaat (breedte): 5,40 meter
Gebruiksoppervlakte: circa 123 m2
Perceeloppervlakte: circa 218 - 235 m2


Twee-onder-een-kapwoningen type F

In de Hoven worden slechts 2 twee-onder-één-kapwoningen van het type F gerealiseerd. Het geel-grijze metselwerk en de klassieke geveldetails geven deze woningen een warm karakter. Met een beukmaat (breedte) van 5,7 meter, 3 slaapkamers, een aangebouwde geïsoleerde berging en een ruime zolderverdieping met ruimte voor een extra kamer, heb je in deze woning alle ruimte voor het hele gezin. 

Aantal: 2
Beukmaat (breedte): 5,70 meter
Gebruiksoppervlakte: 
circa 154 m2
Perceeloppervlakte: circa 246 m2


Twee-onder-een-kapwoningen type G

Deze twee-onder-een-kapwoning is er in verschillende verschijningsvormen. Per bouwblokje wisselt de kleur van de gevel en 2 woningen zijn voorzien van een erker aan de voorzijde. Woningtype G is met een beukmaat (breedte) van 6 meter en een gebruiksoppervlakte van 158 of 160 m2 met recht een grote tweekapper te noemen. Deze woningen zijn dan ook ideaal voor mensen die op zoek zijn naar rust, comfort en veel ruimte.  

Aantal: 8
Beukmaat (breedte): 6.00 meter
Gebruiksoppervlakte: circa 158 - 160 m2
Perceeloppervlakte: circa 243 m2 - 364 m2


Twee-onder-een-kapwoningen type H

Deze 2 statige tweekappers kijken uit op de Dries van Aarlesche Erven. De Dries wordt een ontmoetingsplek in de wijk met een parkachtig karakter. Door de riante aanbouw aan de zijkant van dit woningtype ontstaat er een verrassende indeling met veel ruimte op de begane grond. Dankzij de enorme ruimte geeft deze woning je volop indelingsmogelijkheden. En met een gebuiksoppervlakte van maar liefst 185 m2 is er genoeg ruimte voor iedereen. 

 

Aantal: 2
Woonoppervlakte 
vanaf circa 185 m2
Beukmaat (breedte) hoofdbouw: 6,30 m
Perceeloppervlakte circa 282 m2 - 300 m2


Vrijstaande woning type I

Als je Aarlesche Erven binnen komt rijden, valt je oog direct op deze unieke vrijstaande woning. Deze woning is luxe, ruim en heerlijk om in te wonen. Met 3 slaapkamer, een bijkeuken, een grote geïsoleerde berging, een ruime zolderverdieping met ruimte voor extra kamers en een gebruiksoppervlakte van maar liefst 191 m2 biedt deze woning je alle ruimte om te genieten van het goede leven. Interessant detail, deze woning wordt uitgevoerd als nul-op-de-meter-woning. 

 

Aantal: 1
Beukmaat (diepte) hoofdbouw: 6,60 m
Gebruiksoppervlakte circa 191 m2
Perceeloppervlakte circa 428 m2