bus auto fiets
Menu

BESCHIKBARE TYPES DEELPLAN 2 

In het tweede deelplan van de Hoven van Aarlesche Erven komen 31 duurzame nieuwbouwwoningen. Er zijn nog enkele twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen beschikbaar. Alle woningen hebben een schitterende ligging aan een van de brede groen zones die in verbinding staan met De Wildernis. In het voorjaar van 2024 gaat de bouw van deze woningen van start. Hieronder lichten we de nog beschikbare woningtypes voor je uit. 

Twee-onder-een-kapwoning aan De Erven

Type D

De extra brede twee-onder-een-kapwoningen van het type D zijn er in drie verschillende verschijningsvormen. Alle woningen krijgen door de grote ramen een prachtig zicht op het ruim opgezette groene lint dat aan de voorzijde van de woningen ligt. Een deel van de woningen heeft zelfs een erker waardoor het woonoppervlakte op de begane grond toeneemt. Andere woningen zijn wat dieper en hebben een gedraaide kap waardoor de slaapkamers op de eerste verdieping en de zolder groter worden. Per bouwblokje wisselt de kleur van de gevelsteen, waardoor er een gevarieerd straatbeeld ontstaat. Alle twee-onder-een-kapwoningen zijn aan de voorzijde gelegen aan het groene lint en hebben ruime tuinen. 

Totaal aantal woningen van dit type: 8

Beukmaat (breedte): 6,00 meter

Gebruiksoppervlakte: circa 163 tot circa 170 m2

Perceeloppervlakte: vanaf circa 225 m2 tot circa 400 m2

Energieprestatienorm: BENG

Prijsindicatie: tussen € 589.000 en € 644.000

Meer informatie & beschikbaarheid type D

Klik hier

Twee-onder-een-kapwoningen aan De Erven

Type E

Van deze twee-onder-een-kapwoningen van het type E zijn er twee verschillende varianten. Alle woningen krijgen door de grote ramen een prachtig zicht op het ruim opgezette groene lint, dat aan de voorzijde van de woningen ligt. Een deel van de woningen heeft een erker waardoor het woonoppervlakte op de begane grond toeneemt. De zeer ruime slaapkamer op de eerste verdieping is voorzien van een statig frans balkon. Per bouwblokje wisselt de kleur van de gevelsteen, waardoor er een gevarieerd straatbeeld ontstaat. Alle twee-onder-een-kapwoningen zijn aan de voorzijde gelegen aan het groene lint en hebben ruime tuinen. 

Totaal aantal woningen van dit type: 4

Beukmaat (breedte): 5,70 meter

Gebruiksoppervlakte: circa 154 tot circa 158 m2

Perceeloppervlakte: vanaf circa 245 m2 tot circa 385 m2

Energieprestatienorm: BENG

Prijsindicatie: tussen € 549.000 en € 607.500

Meer informatie & beschikbaarheid Type E

Klik hier

Vrijstaande woningen aan De Erven

Type F

Van deze ruime vrijstaande woningen type F zijn er maar drie te vinden in dit deelplan. De woningen liggen op de beste plekken van het plangebied en kijken via alle kanten mooi uit over het groen. De hoge raampartijen in de erker en de grote raampartijen in de achtergevel, maken de woonkamer lekker licht. De slaapkamers op de eerste verdieping worden voorzien van een statig frans balkon. Deze woning is luxe, ruim en heerlijk om in te wonen. 

Totaal aantal woningen van dit type: 3

Beukmaat (breedte): 6,60 meter

Gebruiksoppervlakte: circa 176 m2

Perceeloppervlakte: vanaf circa 290 m2 tot circa 345 m2

Energieprestatienorm: BENG

Prijsindicatie: tussen € 699.000 en € 729.000

Meer informatie & beschikbaarheid type F

Klik hier

Nieuwe woningtypes

Ben je benieuwd naar de nieuwe woningtypes van de Hoven van Aarlesche Erven? Bekijk dan naar deelplan 3 en lees meer over de verschillende woningtypes die in dit nieuwe deelplan komen. 

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Interesse in de Hoven?

Interesse in de Hoven?

Bekijk het actuele woningaanbod en neem bij interesse direct contact op met de makelaar!

Naar de woningen