bus auto fiets
Menu

Woonwensen 

Op een paar prachtige plekken aan De Wildernis kunnen wij een aantal woningen ontwikkelen. Binnen de geldende kaders vanuit de gemeente hebben wij de mogelijkheid om levensloopbestendige twee-onder-een-kapwoningen, (levensloopbestendige) vrijstaande woningen, villa's of bouwkavels op deze plekken te realiseren. Wij zijn zijn benieuwd of je hier belangstelling voor hebt en zo ja, voor welke type en wat je woonwensen zijn? 

De Wildernis is een grote groene openbare ruimte die door de wijk de Aarlesche Erven loopt. Het symboliseert de verbinding met de natuur als een poort naar het Groene Woud. De Wildernis bestaat uit een natuurlijke open ruimte en midden in het open gebied staan diverse boomsoorten. De inrichting van het water in De Wildernis brengt dynamiek en een telkens wisselend beeld door veranderende waterstanden. De natuurlijke hoogteverschillen maken het plaatje af. Een prachtige plek!

{{ currentQuestion.Text }}

Bedankt voor het invullen!

Door in onderstaande velden jouw contactgegevens in te vullen en op de knop "verstuur" te drukken worden jouw gegevens opgeslagen. Je kan je ook direct aanmelden om op de hoogte gehouden te worden.

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe