bus auto fiets
Menu

Verkoopprocedure

Belangstelling

Heb jij interesse in één van de woningen van de Hoven van Aarlesche Erven? De vrije verkoop is van start! Dit betekent dat alle verkoopinformatie op de website staat en dat je bij belangstelling direct contact kunt opnemen met een van de makelaars. Je kunt ook je voorkeuren voor bepaalde bouwnummers doorgeven via deze site. 

Geef je voorkeur door

Bekijk via de woningaanbod pagina voor welke bouwnummer je belangstelling hebt. Klik op het betreffende bouwnummer (deze staan links naast of onder (mobiel) de kavelkaart ) en kies voor + Woning toevoegen. Voeg alle bouwnummers waar je interesse in hebt op deze manier toe. Onderaan je pagina zie je de door jouw gekozen bouwnummers verschijnen. De volgorde van voorkeur kun je later nog wijzigen. Indien je je keuzes hebt gemaakt, klik je op Voorkeur doorgeven. Op deze pagina voer je je persoonlijke gegevens in en kun je de volgorde van voorkeur nog wijzigen. Dit doe je door op de bouwnummers te gaan staan en deze bv met je muis te verslepen. Als alles goed staat kies je voor Verstuur. Jouw voorkeuren worden nu aan de makelaars doorgegeven. Indien je reageert op een vrij beschikbaar bouwnummer zal de makelaar contact met je opnemen voor een persoonlijk gesprek. Je kunt ook direct zelf contact opnemen met de makelaar om je voorkeuren te bespreken en een afspraak in te plannen.

Persoonlijk gesprek

Als je één (of meerdere) persoonlijk gesprek(ken) hebt gehad bij de makelaar en als je inzicht hebt in je financiële mogelijkheden, kun je op enig moment beslissen om tot aankoop over te gaan. De makelaar vraagt dan aanvullende gegevens van je op en maakt dan direct een vervolgafspraak met je voor het bespreken en respectievelijk ondertekenen van de koop- en aannemingsovereenkomst. 

Pre-sale

Bij de eerdere deelplannen van de Hoven van Aarlesche Erven hebben we veel geïnteresseerden teleur moeten stellen. Voordat we met de vrije verkoop van deelplan 3 van start zijn gegaan, hebben we de woningen tijdens een korte pre-sale periode aangeboden aan kandidaten die al langer stonden ingeschreven. De belangstelling voor de woningen van de Hoven was wederom groot waardoor er in korte tijd al veel woningen verkocht zijn. Hierdoor zijn niet alle woningen van deelplan 3 meer beschikbaar. 

Makelaars

vb&t Nieuwbouwmakelaars
Inge Lewandowski & Bregje Visser
Vestdijk 180
5611 CZ  Eindhoven
Tel. 040 269 69 44

ERA Makelaardij Ed Willems
Hartger van Loon & Kim van Heerebeek
Hoofdstraat 3
5683 AA  Best
Tel. 0499 374 040 

 

Woningaanbod bekijken? 

Klik hier
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Interesse in de Hoven?

Interesse in de Hoven?

De bouw van deelplan 2 start in april '24. De woningen van deelplan 3 zijn inmiddels ook in verkoop. Bekijk het actuele woningaanbod en neem bij interesse direct contact op met de makelaar!

Naar de woningen