bus auto fiets
Menu

UITLEG INSCHRIJVEN

Online inschrijven

Heb jij interesse in één van de woningen van de Hoven van Aarlesche Erven? Vanaf vandaag kun jij je inschrijven. Op deze pagina leggen we je uit hoe je dit kunt doen.

Bepaal vooraf je voorkeuren

Bekijk via de woningaanbod pagina voor welke bouwnummer je belangstelling hebt. Noteer deze bouwnummer(s) en bepaal je volgorde van voorkeur. Op het inschrijfformulier kun je maximaal 10 bouwnummers selecteren. We adviseren je alleen in te schrijven voor de bouwnummers waar je ook echt voor in aanmerking wilt komen.

Wat moet ik invullen?

Allereerst vul je de bouwnummers in waarvoor je in aanmerking wilt komen. 

Vervolgens vul je jouw NAW-gegevens in (en die van jouw partner, in het geval je samen een woning koopt). Deze gegevens zijn nodig om de koop- en aannemingsovereenkomst op te maken als je uiteindelijk een woning koopt. Het is niet toegestaan om per koppel dubbel in te schrijven. 

Om een woning te kunnen kopen moet je natuurlijk wel in staat zijn om de woning te betalen / financieren. Bij het inschrijfformulier vragen we je daarom om ook informatie over je financierbaarheid in te vullen. Voor het versturen heb je altijd de mogelijkheid om nog opmerkingen toe te voegen. Wil je later je inschrijving nog aanpassen. Ook dat is mogelijk. Je kunt dit allemaal zelf regelen in je accountomgeving.
Na de afronding van je inschrijving ontvang je een bevestiging per e-mail. Controleer of je deze ontvangen hebt en check hiervoor eventueel je spambox.

Toewijzing

Na 17 januari 2022 worden de woningen willekeurig toegewezen. Dit gebeurt via een geautomatiseerd systeem. Indien je je inschrijft voor één van de woningen van de Hoven, dan ontvang je uiterlijk 21 januari 2022 hierover bericht. We vragen je vriendelijk om vooraf niet zelf contact op te nemen over de toewijzing. Op die manier hebben we de mogelijkheid om iedereen zo snel mogelijk te informeren over de toewijzing.

Bij het inschrijfformulier vind je tevens de verkoopvoorwaarden met hierin een nadere uitleg over de toewijzing en het stappenplan tot aankoop. 

Meer lezen over de toewijzing?

Lees hier de verkoopvoorwaarden

Waar vind ik het inschrijfformulier?

Je vindt het online inschrijfformulier op jouw persoonlijke accountomgeving

Als je een nieuwe gebruiker bent kan je onderstaande stappen volgen om je aan te melden voor jouw favoriete woning(en):

  1. Klik hierboven op de link 'Persoonlijke accountomgeving' of klik op de "Schrijf je nu in" knop die getoond wordt bij bij het bouwnummer.
  2. Vul je gegevens in bij "nieuwe gebruiker".
    • Als je een melding krijgt dat het account al bestaat kan je jouw account activeren en een wachtwoord aanmaken via de "wachtwoord vergeten" optie.
  3. Bevestig je gegevens door te klikken op de "bevestig mijn registratie" knop in de bevestigingsmail.
    • Als je de email niet hebt ontvangen, controleer dan ook voor de zekerheid de ongewenst/spamfolder.
  4. Je kunt nu een wachtwoord instellen voor je account. 
  5. Vervolgens kun je direct beginnen met het invullen van het inschrijfformulier.

Wil je inschrijven? 

Klik hier om in te loggen

Update

Woningen onder optie

Woningen onder optie

Alle woningen staan onder optie. Je kunt je nog inschrijven als reservekandidaat.

Bekijk het aanbod