bus auto fiets
Menu

Over nieuwbouwplan de Hoven in Best

De levendigheid en gezelligheid van de stad. De rust en ruimte van de natuur.
Wonen in een levendige omgeving met alles binnen handbereik, waar je tegelijkertijd de ruimte om je heen voelt en de natuur in je nabijheid hebt. 

Schermafbeelding deelplan-nieuwbouwproject-best-de-hoven-van-aarlesche-erven

Wonen in de Hoven

Wonen op een plek waar stad en land in elkaar overgaan. Met de stad om de hoek en de natuur in je achtertuin! Dat kan in een van de woningen van de Hoven van Aarlesche Erven. 
Op de kaart zie je de fasering van de wijk Aarlesche Erven. Binnen de stippellijn is te zien waar het eerste deelplan van de Hoven wordt gerealiseerd. Hier komen in totaal 38 nieuwbouwwoningen; tussen- en hoekwoningen en twee-onder-één-kapwoningen in diverse varianten en een unieke vrijstaande woning. Je kunt dus kiezen voor een woning die aansluit bij jouw smaak en woonwensen.

20210617 Concept kavelaart.png

Concept kavelkaart

Ben jij benieuwd naar de ligging van de woningen van de Hoven? Hiernaast zie je de verkaveling van het eerste deelplan met daarop de 38 woningen. Deze kavelkaart is nog niet definitief. We moeten namelijk eerst nog een aantal zaken met Gemeente Best afstemmen en we zijn nog bezig met de definitieve woningontwerpen. Je kunt op deze kaart al wel zien dat de woningen in een lommerrijke straat, of een rustig woonhof komen te liggen. De ligging van de achtertuinen is ook al zichtbaar.

Wil je updates ontvangen over de Hoven?

Meld je dan hier aan

Schetsen

Onderstaande schetsen geven je een beeld hoe mooi de vrijstaande woning, twee-onder-een-kapwoningen en rijwoningen straks worden. Ook het straatbeeld in de Hoven en de aandacht voor groen is terug te zien.

Schets straataanzicht Erf-nieuwbouwproject-de hoven van aarlesche erven-best-940x664.jpg

Rijwoningen

Binnen de rijwoningen die in de Hoven komen, komt de nodige variatie in gevelbeeld en de groottes zullen variëren. Enkele hoekwoningen hebben een oprit op eigen terrein en krijgen een mogelijkheid voor een garage.

Schts straataanzicht Dries-nieuwbouwproject-de hoven van aarlesche erven-best-small.jpg

Twee-onder-een-kapwoningen

De twee-onder-één-kapwoningen krijgen ook variatie in grootte en gevelbeeld. Twee woningen worden een echte "special"; zij krijgen een grote aanbouw aan de zijkant van de woning. Hierdoor ontstaat er een unieke indeling met veel extra ruimte op de begane grond.

Schets straatbeeld aan het Lint-nieuwbouwproject-de hoven van aarlesche erven-best-small.jpg

Vrijstaande woning

Als je straks het eerste deelplan van de Hoven in komt rijden, ligt de vrijstaande woning op een herkenbare hoek. Deze woning wordt uniek en krijgt een chique uitstraling.

Woningtypes

Rijwoningen

De 25 rijwoningen zijn verdeeld over 4 woonblokken en bestaan dus uit 17 tussen- en 8 hoekwoningen.

Prijs vanaf Nog niet bekend
Oppervlakte 103 t/m 117 m2
Aantal 25

Twee-onder-een-kapwoningen

Binnen de Hoven komen er 12 twee-onder-één-kapwoningen met de nodige variatie in grootte en gevelbeeld.

Prijs vanaf Nog niet bekend
Oppervlakte 153 t/m 187 m2
Aantal 12

Vrijstaande woning

Als je straks het eerste deelplan van de Hoven in komt rijden, ligt de vrijstaande woning straks op een herkenbare hoek.

Prijs vanaf Nog niet bekend
Oppervlakte 167 m2
Aantal 1

Planning

We zijn druk bezig met de uitwerking van het plan. De globale prijsindicaties per woningtype volgen in de loop van het najaar.

De verwachting is dat eind 2021 gestart kan worden met de verkoop. Bij start verkoop is alle verkoopinformatie bekend zoals een brochure, plattegronden, artist impressions en de definitieve prijzen. 

Zodra we meer informatie hebben, delen we deze met je via onze nieuwsbrief en de website. Heb je belangstelling en wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. 

  • Najaar 2021: globale prijsindicaties
  • Eind 2021: verwachte start verkoop
  • Voorjaar of zomer 2022: start van de bouw

Wil je de nieuwsbrief ontvangen?

Nieuwsbrief de Hoven

Update

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Wil je regelmatig een update ontvangen over dit project, bijvoorbeeld over de planning, de eerste schetsen, etc? Schrijf je dan nu in en ontvang als eerste bericht!

Blijf op de hoogte