bus auto fiets
Menu
De Hoven Van Aarlesche Erven Best Schets Tweekapper Vrijstaand Deelplan 2
De Hoven Van Aarlesche Erven Best Schets Rijwoningen Blokje 5 Deelplan 2
De Hoven Van Aarlesche Erven Best Schets Rijwoningen Blokje Van 4
Header home-nieuwbouwproject-best-de-hoven-van-aarlesche-erven-1800x800px.jpg

31 nul-op-de-meter en energiepositieve woningen

In het tweede deelplan van de Hoven van Aarlesche Erven komen 31 nul-op-de-meter-woningen en energiepositieve nieuwbouwwoningen. Het aanbod zal bestaan uit tussen- en hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen in diverse varianten en vrijstaande woningen. 

In het tweede deelplan van de Hoven van Aarlesche Erven komen 31 nieuwbouwwoningen. Deze bijzonder duurzame woningen worden uitgevoerd als nul-op-de-meter-woning of energiepositieve woning. Het aanbod is heel divers en bestaat uit 16 rijwoningen, 12 twee-onder-een-kapwoningen en 3 vrijstaande woningen. 

Wij zijn druk bezig met de uitwerking van de verkoopstukken. Zodra alle verkoopinformatie, zoals de plattegronden, de brochure en de definitieve prijzen, beschikbaar is, zullen we dit delen op de website. De officiële start van de verkoop verwachten we in het voorjaar van 2023. Heb je belangstelling voor een woning in de Hoven van Aarlesche Erven? Lees dan hieronder meer over de woningen die in deelplan 2 gaan komen en meld je aan voor de nieuwsbrief. We informeren je dan direct zodra er meer informatie beschikbaar is en de verkoop van start gaat.

Planning


Prijsindicaties: begin 2023

Artist impressies: begin 2023

Start verkoop: voorjaar 2023

Start bouw: Q4 2023

 

Aanmelden nieuwsbrief?

Klik hier
Concept Verkaveling Deelplan 2

Concept verkaveling

Op de kaart zie je de concept verkaveling van deelplan 2. Op deze kaart zie je de gunstige ligging van de twee-onder-een-kap- en vrijstaande woningen aan een ruim opgezet groen lint. De rijwoningen liggen in kleine bouwblokjes van drie tot vijf woningen. Ze zijn gericht op het groene veld "De Plaetse" of liggen centraal in het plan. Hieronder lees je meer over de diverse woningtypes van het tweede deelplan van de Hoven van Aarlesche Erven.

Tussen- en hoekwoningen aan De Plaetse

Type A 

De vijf witte tussen- en hoekwoningen van het type A zijn door hun beukmaat (breedte) van 5,40 meter, 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een ruime zolder met mogelijkheid tot nog een extra slaapkamer, ideale gezinswoningen. Op het bankje onder de overkapping of vanuit de keuken kan heerlijk worden genoten van het avondzonnetje en het prachtige uitzicht over het groene veld ‘De Plaetse’. De tussenwoningen worden uitgevoerd als een nul-op-de-meter-woning en de hoekwoningen zijn zelfs energiepositief. Onderaan deze pagina lees je meer over duurzaamheid, nul-op-de-meter en energiepositief.

Aantal woningen: 5

Beukmaat (breedte): 5,40 meter

Gebruiksoppervlakte: circa 119 m2

Perceeloppervlakte: vanaf circa 115 m2 tot circa 215 m2

Prijsindicatie: nog niet bekend

Tussen- en hoekwoningen aan De Erven

Type B 

De tussen- en hoekwoningen van het type B zijn door hun beukmaat (breedte) van 5,40 meter, 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een ruime zolder met mogelijkheid tot nog een extra slaapkamer, eveneens ideale gezinswoningen. De woningen liggen centraal in het plan en hebben een heerlijke grote en zonnige tuin op het zuiden of oosten. De tussenwoningen zijn nul-op-de-meter, de hoekwoningen zijn zelfs energiepositief en daarnaast voorzien van een eigen oprit en een garage. Hier kan de elektrische auto worden opgeladen met stroom van je eigen zonnepanelen. Lees onderaan deze pagina meer over duurzaamheid, nul-op-de-meter en energiepositieve woningen.

Aantal woningen: 9

Beukmaat (breedte): 5,40 meter

Gebruiksoppervlakte: circa 119 m2

Perceeloppervlakte: vanaf circa 130 m2 tot circa 295 m2

Prijsindicatie: nog niet bekend

 

 Hoekwoningen aan De Erven

Type C

De twee statige hoekwoningen van het type C herken je door hun dwarskap. Met hun beukmaat (breedte) van 5,40 meter, 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een ruime zolder met mogelijkheid tot nog een extra slaapkamer, zijn ook dit fijne gezinswoningen. De type C-woningen zijn dieper dan type A en B en hebben een dwarskap. Hierdoor heeft type C meer woonoppervlakte dan type A en B. De woningen hebben een eigen oprit met berging of garage, liggen centraal in het plan en hebben een lekkere zonnige tuin op het zuiden of oosten. De woningen zijn energiepositief en dus bijzonder duurzaam. De extra energie die je opwekt kun je bijvoorbeeld gebruiken om je elektrische auto op te laden. 

Aantal woningen: 2

Beukmaat (breedte): 5,40 meter

Gebruiksoppervlakte: circa 122 m2

Perceeloppervlakte: vanaf circa 215 m2 tot circa 265 m2

Prijsindicatie: nog niet bekend

Twee-onder-een-kapwoningen aan De Erven

Type D 

De extra brede twee-onder-een-kapwoningen van het type D zijn er in drie verschillende verschijningsvormen. Alle woningen krijgen door de grote ramen een prachtig zicht op het ruim opgezette groene lint dat aan de voorzijde van de woningen ligt. Een deel van de woningen heeft zelfs een erker waardoor het woonoppervlakte op de begane grond toeneemt. Andere woningen zijn wat dieper en hebben een gedraaide kap waardoor de slaapkamers op de eerste verdieping en de zolder groter worden. Per bouwblokje wisselt de kleur van de gevelsteen, waardoor er een gevarieerd straatbeeld ontstaat. Alle twee-onder-een-kapwoningen zijn aan de voorzijde gelegen aan het groene lint en hebben ruime tuinen. De woningen zijn energiepositief en dus extreem duurzaam! Het is hierdoor mogelijk om je elektrische auto op te laden met stroom van je eigen zonnepanelen. Lees hieronder meer over duurzaamheid en energiepositieve woningen.

Aantal woningen: 8

Beukmaat (breedte): 6,00 meter

Gebruiksoppervlakte: circa 160 m2

Perceeloppervlakte: vanaf circa 225 m2 tot circa 390 m2

Prijsindicatie: nog niet bekend

Twee-onder-een-kapwoningen aan De Erven

Type E 

Van deze twee-onder-een-kapwoningen van het type E zijn er twee verschillende varianten. Alle woningen krijgen door de grote ramen een prachtig zicht op het ruim opgezette groene lint, dat aan de voorzijde van de woningen ligt. Een deel van de woningen heeft een erker waardoor het woonoppervlakte op de begane grond toeneemt. De zeer ruime slaapkamer op de eerste verdieping is voorzien van een statig frans balkon. Per bouwblokje wisselt de kleur van de gevelsteen, waardoor er een gevarieerd straatbeeld ontstaat. Alle twee-onder-een-kapwoningen zijn aan de voorzijde gelegen aan het groene lint en hebben ruime tuinen. De woningen zijn energiepositief en dus extreem duurzaam! Je elektrische auto laad je dus gewoon op met je eigen zonnepanelen. Lees hieronder meer over een energiepositieve woning. 

Aantal woningen: 4

Beukmaat (breedte): 5,70 meter

Gebruiksoppervlakte: circa 155 m2

Perceeloppervlakte: vanaf circa 245 m2 tot circa 370 m2

Prijsindicatie: nog niet bekend

Vrijstaande woningen aan De Erven

Type F

Van deze ruime vrijstaande woningen type E zijn er maar drie te vinden in dit deelplan. De woningen liggen op de beste plekken van het plangebied en kijken via alle kanten mooi uit over het groen. De hoge raampartijen in de erker en de grote raampartijen in de achtergevel, maken de woonkamer lekker licht. De slaapkamers op de eerste verdieping worden voorzien van een statig frans balkon. Deze woning is luxe, ruim en heerlijk om in te wonen. Ook dit woningtype wordt uitgevoerd als een energiepositieve woning en is dus ook bijzonder duurzaam. Met de extra groene stroom die je hiermee opwerkt, kun je bijvoorbeeld je zwembad verwarmen of je elektrische auto opladen.

Aantal woningen: 3

Beukmaat (breedte): 6,60 meter

Gebruiksoppervlakte: circa 170 m2

Perceeloppervlakte: vanaf circa 320 m2 tot circa 340 m2

Prijsindicatie: nog niet bekend

De Hoven Van Aarlesche Erven Nul Op De Meter Woningen Stockfoto

Duurzaamheid

De huidige energieprestatienorm bij nieuwbouwwoningen is BENG (Bijna Energie Neutrale Gebouwen). Bij de Hoven van Aarlesche Erven streven we naar meer duurzaamheid en zetten we nog wat stappen verder. Daarom worden de rijwoningen uitgevoerd als nul-op-de-meter-woningen. Bij de tweekappers en de vrijstaande woningen gaan we nóg verder, deze worden uitgevoerd als energiepositieve woningen. Om deze energiezuinige woningen te realiseren passen we verschillende energiebesparende en energieopwekkende voorzieningen toe. De woningen worden bijvoorbeeld voorzien van voldoende zonnepanelen, een warmtepomp met koeling en zeer goede isolatie van onder andere de gevel maar ook het glas.

Nul-op-de-meter-woning
De rijwoningen worden uitgevoerd als een nul-op-de-meter-woning. Bij een nul-op-de-meter-woning is het netto energieverbruik tot nul gereduceerd. In een jaar verbruik je dus gemiddeld net zoveel energie als dat de woning opwekt. Het gaat hier om het totale energieverbruik: het  woninggebonden verbruik (voor verwarming, koeling en warm water) en het gemiddelde huishoudelijk verbruik (voor je huishoudelijke apparaten en verlichting) bij elkaar opgeteld. Dit is een stuk beter voor het milieu en scheelt aanzienlijk in de portemonnee!

Energiepositieve woningen 
Bij de twee-onder-een-kap- en vrijstaande woningen, gaan we nog een stapje verder. Dit worden energiepositieve woningen. Energiepositieve woningen compenseren het gebouwgebonden energieverbruik en al het huishoudelijk gebruik én leveren daarnaast energie terug aan het net. Om dat mogelijk te maken plaatsen we op het dak extra PV-panelen. De extra opgewekte energie kan worden gebruikt om de elektrische auto of fiets op te laden. Op deze manier kan worden bespaard op de kosten voor brandstof en lever je een steentje bij aan een beter milieu.

De Bosrand-Landgoed in den Houte-Noordwijkerhout-duurzaamheid-vogel.jpg
De Bosrand-Landgoed in den Houte-Noordwijkerhout-duurzaamheid-sedum.jpg
De Bosrand-Landgoed in den Houte-Noordwijkerhout-duurzaamheid-paddestoel.jpg

Update

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

De eerste 38 woningen van de Hoven zijn inmiddels verkocht. Deelplan 2 en 3 zijn in ontwikkeling. Naar verwachting start in het voorjaar van 2023 de verkoop van het tweede deelplan. Lees meer over het tweede deelplan en meld je bij belangstelling aan voor de nieuwsbrief. Je ontvangt dan direct bericht zodra er meer informatie beschikbaar is of de verkoop van start gaat.

Meer over deelplan 2