bus auto fiets
Menu
Tweekapper 35+36 en rijwoningen aan het lint
Tweekapper 35&36-deelplan 3
Rijwoningen 5.4 m-groene zone-deelplan 3
Hoekwoning-muv bnr 12 en 13-deelplan 3
Levensloopbestendige woningen-deelplan 3
Levensloopbestendige hoekwoning-deelplan 3
Levensloopbestendige tussenwoning
Tweekapper 41+42-deelplan 3
Tweekapper 41&42-deelplan 3
Tweekapper 28+29-deelplan 3
Tweekapper 28&29-deelplan 3
Rijwoningen aan het lint-hoven van Aarlesche Erven
Tussenwoning 5,4 m en hoek bnr 12+13-deelplan 3
Tussenwoningen aan groen plein-deelplan 3
Tussenwoning 4,8-deelplan 3
Vrijstaande woning
Vrijstaande woning-deelplan 3

42 energieneutrale woningen

In het derde deelplan van de Hoven van Aarlesche Erven komen 42 energieneutrale woningen. Het aanbod is heel divers en bestaat uit verschillende soorten rij- en hoekwoningen, levensloopbestendige woningen, unieke twee-onder-een-kapwoningen en een markante vrijstaande woning.

Deze bijzonder duurzame woningen worden energieneutraal. Deelplan 3 kent verschillende woonsferen in de vorm van een groen plein, de groene zone en het lint. Per woonsfeer wisselt de kleur van de gevelsteen en de gevelindeling, waardoor er een gevarieerd straatbeeld ontstaat. 

Situatiekaart Met Deelplannen 1, 2 En 3 De Hoven Van Aarlesche Erven

Ligging

Op de kaart zie je de ligging van deelplan 3 in het gehele plan. Hierdoor is al duidelijk hoe groen de omgeving van ook weer dit deelplan is: alle woningen liggen aan het groen. De twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woning zijn gunstig gelegen aan een ruim opgezet groen lint of aan de groene zone. De rijwoningen liggen in charmante bouwblokken van vijf of zes woningen aan een groen plein of aan de groene zone. De levensloopbestendige woningen liggen centraal in het plan. Hieronder lees je meer over de diverse woningtypes van het derde deelplan van de Hoven van Aarlesche Erven.

Interesse?

Hieronder lees je meer over de woningtypes van deelplan 3. Schrijf je bij belangstelling in voor de nieuwsbrief, zodat je automatisch bericht ontvangt zodra de vrije verkoop van start gaat.

Planning

Schetsbeelden: november 2023

Impressies: Q1 2024

 Prijsindicaties: Q1 2024

Start verkoop: medio april 2024

Blijf op de hoogte van deelplan 3

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Levensloopbestendige tussen- en hoekwoning

Levensloopbestendige tussen- en hoekwoningen

De vier levenloopbestendige tussen- en hoekwoningen zijn ontworpen met het oog op comfort en flexibiliteit. Centraal gelegen in het plan bieden ze een perfecte balans tussen functionaliteit en ruimte. Elke woning heeft een achtertuin op het noordoosten, waardoor bewoners kunnen genieten van natuurlijk licht en een aangename buitenruimte. Met een slaapkamer op de begane grond zijn deze woningen geschikt voor diverse levensfasen, terwijl de eerste verdieping de mogelijkheid biedt om een extra kamer toe te voegen. De tussenwoning heeft een ruime beukmaat van 6,60 meter, terwijl de hoekwoning, met een beukmaat van 5,70 meter, extra luxe biedt met een uitbouw voorzien van berging, badkamer en een slaapkamer. De woningen worden energieneutraal.

Aantal woningen: 2 tussenwoningen en 2 hoekwoningen

Beukmaat (breedte): 5,70 meter (hoekwoning) en 6,60 meter tussenwoning)

Gebruiksoppervlakte: van circa 109 m² tot 129 m²

Perceeloppervlakte: van circa 155 m² tot 376 m²

Energieprestatienorm: energieneutraal

Prijsindicatie tussenwoningen: vanaf ca. € 460.000,- v.o.n.

Prijsindicatie hoekwoningen: vanaf ca. € 544.000,- v.o.n.

Tussenwoning 4,80 meter breed

Tussenwoningen aan groen plein

Deze complete en volwaardige eengezinswoningen zijn gelegen aan een groen plein. De tussenwoningen hebben een beukmaat van 4,80 meter. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers over de volledige breedte van de woning en de complete badkamer gelegen. De tweede verdieping omvat een ruime zolder met mogelijkheid tot nog een extra slaapkamer. De achtertuinen van dit woningtype zijn zonnig op het zuiden gelegen. En ook aan de voorzijde beschikken de woningen over een eigen tuintje. Heerlijk om hier te genieten van je kinderen die spelen op het groene plein.  

Aantal woningen: 11

Beukmaat (breedte): 4,80 meter

Gebruiksoppervlakte: circa 103 m²

Perceeloppervlakte: van circa 106 m² tot 113 m²

Energieprestatienorm: energieneutraal

Prijsindicatie: vanaf ca. € 402.500,- v.o.n.

Hoekwoning 5,40 meter breed

Hoekwoningen aan groen plein

De hoekwoningen aan het groene plein zijn door hun beukmaat (breedte) van 5,40 meter, 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een ruime zolder met mogelijkheid tot nog een extra slaapkamer, ideale gezinswoningen. De woningen liggen centraal in het plan en hebben een heerlijke grote en zonnige tuin op het zuiden. De woningen worden energieneutraal.

Aantal woningen: 6

Beukmaat (breedte): 5,40 meter

Gebruiksoppervlakte: circa 117 m²

Perceeloppervlakte: van circa 158 m² tot 245 m²

Prijsindicatie: vanaf ca. € 442.500,- v.o.n. 

Tussen- en hoekwoning 5,40 meter breed

Tussen- en hoekwoningen aan groene zone

De tussen- en hoekwoningen aan de groene zone zijn door hun beukmaat (breedte) van 5,40 meter, 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een ruime zolder met mogelijkheid tot nog een extra slaapkamer, eveneens ideale gezinswoningen. De hoekwoningen zijn voorzien van een eigen oprit met een aangebouwde geïsoleerde berging.
De woningen liggen aan de zuidrand van het deelplan en hebben een heerlijke grote achtertuin op het noorden of noordwesten. De woningen worden energieneutraal.

Aantal woningen: 6 tussenwoningen en 4 hoekwoningen

Beukmaat (breedte): 5,40 meter

Gebruiksoppervlakte: van circa 117 m² tot 119 m²

Perceeloppervlakte: van circa 158 m² tot 245 m²

Energieprestatienorm: energieneutraal

Prijsindicatie tussenwoningen: vanaf ca. € 430.000,- v.o.n.

Prijsindicatie hoekwoningen met geïsoleerde berging: vanaf ca. € 484.000,- v.o.n.

Tussen- en hoekwoning 5,40 meter breed

Tussen- en hoekwoningen aan het lint

Door de ligging aan het lint kennen deze woningen weer een heel andere uitstraling dan de woningen aan het groene plein of de groene zone. De tussen- en hoekwoningen aan het lint zijn door hun beukmaat (breedte) van 5,40 meter, 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een ruime zolder met mogelijkheid tot nog een extra slaapkamer, ook ideale gezinswoningen. De hoekwoningen hebben een eigen oprit met een aangebouwde geïsoleerde berging.
De woningen liggen aan het lint dat van noord naar zuid door Aarlesche Erven slingert en hebben een heerlijke zonnige, grote achtertuin op het zuidwesten. De woningen worden energieneutraal.

Aantal woningen: 2 tussenwoningen en 2 hoekwoningen

Beukmaat (breedte): 5,40 meter

Gebruiksoppervlakte: van circa 117 m² tot 128 m²

Perceeloppervlakte: van circa 135 m² tot 243 m²

Energieprestatienorm: energieneutraal

Prijsindicatie tussenwoningen: vanaf ca. € 435.500,- v.o.n.

Prijsindicatie hoekwoningen met geïsoleerde berging: vanaf ca. € 485.000,- v.o.n.

Tweekapper bnrs 28 en 29

Twee-onder-een-kapwoning bouwnummers 28 en 29

De twee-onder-een-kapwoningen van de Hoven deelplan 3 zijn alle uniek! Wel krijgen alle woningen grote ramen en daarmee een prachtig uitzicht op de ruim opgezette groene wijk of de ruime achtertuin op het noorden. Per bouwblok wisselt de kleur van de gevelsteen en gevelindeling, waardoor er een gevarieerd straatbeeld ontstaat.

De twee-onder-een-kapwoningen met bouwnummers 28 en 29 worden gesierd met een rode baksteen en veel houten gevelelementen. Op de begane grond vind je de keuken aan de tuinzijde en de woonkamer aan de voorzijde, zodat je ook vanaf de bank van de prachtige groene zone voor de woning geniet. Met drie slaapkamers, een complete badkamer en een separaat toilet op de eerste verdieping en mogelijkheden voor nog een extra kamer op de tweede verdieping biedt deze woning een zee aan ruimte.
Deze woningen worden energieneutraal. 

Aantal woningen: 2

Beukmaat (breedte): 6,00 meter

Gebruiksoppervlakte: circa 157 m²

Perceeloppervlakte: van circa 282 m² tot 308 m²

Energieprestatienorm: energieneutraal

Prijsindicatie: vanaf ca. € 595.000,- v.o.n.

Tweekapper bnrs 35 en 36

Twee-onder-een-kapwoning bouwnummers 35 en 36

Ook deze twee-onder-een-kapwoningen van de Hoven deelplan 3 zijn uniek! Zo wisselt de kleur van de gevelsteen en de gevelindeling, waardoor er een gevarieerd straatbeeld ontstaat. De twee-onder-een-kapwoningen met bouwnummers 35 en 36 worden gesierd met een rode baksteen en houten luiken op de verdieping. Bouwnummer 35 heeft een dwarskap en daarmee door de kopgevel extra ruimte op de tweede verdieping. Bouwnummer 36 heeft op de begane grond een erker aan de voorzijde die de woonkamer extra sfeer en ruimte geeft. Met drie slaapkamers, een complete badkamer en een separaat toilet op de eerste verdieping en een mogelijke logeer- of werkkamer op de tweede verdieping biedt deze woning een zee aan ruimte. Aan de voorzijde liggen deze woningen aan het lint dat van noord tot zuid door de wijk slingert. De ruime achtertuinen zijn georiënteerd op het zonnige zuidwesten.
Deze woningen worden energieneutraal. 

Aantal woningen: 2

Beukmaat (breedte): 6,00 meter

Gebruiksoppervlakte: van circa 160 m² tot 168 m²

Perceeloppervlakte: van circa 316 m² tot 373 m²

Energieprestatienorm: energieneutraal

Prijsindicatie: vanaf ca. € 630.000,- v.o.n.

Tweekapper bnrs 41 en 42

Twee-onder-een-kapwoning bouwnummers 41 en 42

De twee-onder-een-kapwoningen met bouwnummers 41 en 42 in deelplan 3 stralen een unieke elegantie uit. Als enige witte woningen in het deelplan vormen ze een opvallend contrast met hun omgeving. De grote ramen bieden een prachtig uitzicht op het sfeervolle groene lint aan de voorzijde of op de ruime achtertuin op het zuiden. De gevelstenen en gevelindeling variëren per bouwblok, waardoor een gevarieerd straatbeeld ontstaat. Bouwnummers 41 en 42 onderscheiden zich door een sierlijke combinatie van witte gevels en subtiele houten elementen.

Op de begane grond bevindt zich de keuken aan de tuinzijde en de woonkamer aan de voorzijde, waardoor je vanaf de bank kunt genieten van het prachtige uitzicht op het groene lint voor de woning. Met drie slaapkamers, een complete badkamer en een apart toilet op de eerste verdieping, biedt deze woning een zee aan ruimte. De ruime bovenverdieping biedt een flexibele ruimte die geschikt is voor uiteenlopende doeleinden, waardoor deze woning ideaal is voor gezinnen die op zoek zijn naar comfort en flexibiliteit. 
Deze woningen worden energieneutraal. 

Aantal woningen: 2

Beukmaat (breedte): 6,00 meter

Gebruiksoppervlakte: van circa 157 m² tot 168 m²

Perceeloppervlakte: van circa 302 m² tot 314 m²

Energieprestatienorm: energieneutraal

Prijsindicatie: vanaf ca. € 599.000,- v.o.n.

Vrijstaande markante woning

Vrijstaande woning aan het lint

Op de plek waar de groene zone en het groene lint elkaar tegenkomen, staat deze opvallende vrijstaande woning die doordrenkt is met karakter en detail. Het donkergrijze met pannen gedekte dak, de donkere bakstenen gevel, de witte kozijnen met subtiel aangebrachte donkergrijze luiken en speels ingedeelde plattegrond vormen samen een harmonieuze compositie.
De tuin omringt de woning, met een prachtige achtertuin gelegen op het zonnige zuidwesten. Van binnen verwelkomt de woning je hartelijk met een prachtige living, en drie ruime slaapkamers, een complete badkamer en een separaat toilet op de verdieping. De royale tweede verdieping biedt een veelzijdige ruimte die zich leent voor diverse doeleinden. De aangebouwde geïsoleerde berging maakt deze woning helemaal af. 
Ook deze vrijstaande woning wordt energieneutraal. 

 

Aantal woningen: 1

Beukmaat (breedte): 6,30 meter

Gebruiksoppervlakte: circa 177 m²

Perceeloppervlakte: circa 578 m²

Energieprestatienorm: energieneutraal

Prijsindicatie: ca. € 850.000,- v.o.n.

Afbeelding3

Energieneutraal

De huidige energieprestatienorm bij nieuwbouwwoningen is BENG (Bijna Energie Neutrale Gebouwen). Bij de Hoven van Aarlesche Erven streven we naar meer duurzaamheid en zetten we stappen verder. Daarom voeren we alle woningen van deelplan 3 energieneutraal uit.

Om energieneutrale woningen te realiseren, passen we verschillende energiebesparende en energieopwekkende voorzieningen toe. De woningen worden bijvoorbeeld voorzien van zonnepanelen, een warmtepomp met koeling, zeer goede isolatie van bijvoorbeeld de gevel en isolerend glas. 

Wat is een energieneutrale woning?
Een energieneutrale woning is een woning waarbij het jaarlijkse energieverbruik van de woning (voor verwarming, koeling en warm water) gelijk is aan de energieopwekking. Dit betekent dat de woning geen energie van het netwerk afneemt voor het woninggebonden gebruik. De energierekening bestaat enkel nog uit de kosten voor het gebruik van huishoudelijke apparaten en verlichting. Kortom, je energielasten liggen nog een stuk lager dan bij een BENG-woning. 

€ 40.000,- extra leencapacteit
Sinds 2024 kun je bij de aankoop van een duurzame woning extra lenen. De energieneutrale woningen van deelplan 3 krijgen het voorlopige energielabel A++++. Hierdoor krijg je een extra leencapaciteit van € 40.000,- bovenop je maximale hypotheekbedrag. Het is namelijk verantwoord om het bedrag dat je bespaart aan energielasten extra te besteden aan je hypotheek. 

Bekijk het actuele woningaanbod

Klik hier
Foto vlinder-nieuwbouwproject-best-de-hoven-van-aarlesche-erven
klein boompje-nieuwbouwproject-best-de-hoven-van-aarlesche-erven
AarlescheErven_Sfeerbeelden-nieuwbouwproject-best-de-hoven-van-aarlesche-erven (2)
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Interesse in de Hoven?

Interesse in de Hoven?

De bouw van deelplan 2 start in april '24. Interesse in een vrijstaande woning van deelplan 2? Bekijk het actuele woningaanbod en neem bij interesse direct contact op met de makelaar!

Naar de woningen