bus auto fiets
Menu

Over nieuwbouwplan de Hoven van Aarlesche Erven in Best

De levendigheid en gezelligheid van de stad. De rust en ruimte van de natuur.
Wonen in een levendige omgeving met alles binnen handbereik, waar je tegelijkertijd de ruimte om je heen voelt en de natuur in je nabijheid hebt. 

 

Kavelkaart Nieuwbouwproject Aarlescheerven Dehoven Overzicht Best Website

Wonen in de Hoven

Wonen op een plek waar stad en land in elkaar overgaan. Met de stad om de hoek en de natuur in je achtertuin! Dat kan in een van de nieuwbouwwoningen van de Hoven van Aarlesche Erven in Best. Op de kaart zie je Aarlesche Erven met hierop in blauw de deelplannen van de Hoven. Rechtsonder het eerste deelplan. Alle woningen van dit deelplan zijn verkocht en in aanbouw. Op dit moment zijn we bezig met de afronding van de verkoopstukken van deelplan 2. In juni gaat de verkoop van dit deelplan van start. 

Bekijk de woningen van deelplan 2

Bekijk de deelplannen op de interactieve kaart 

Klik hier

Planning

De 38 woningen van het eerste deelplan zijn inmiddels allemaal verkocht en in aanbouw. Als alles volgens planning verloopt, worden de woningen in 2023 nog opgeleverd. 

Op dit moment werken we aan de ontwikkeling van zowel het tweede als het derde deelplan van de Hoven van Aarlesche Erven. In mei of juni 2023 start de verkoop van het tweede deelplan. Dit zijn 31 energiezuinige rijwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen. Van deze woningen worden momenteel de definitieve verkoopstukken afgerond.

  • 4e kwartaal 2023: oplevering 1e deelplan (verkocht)
  • Mei 2023: prijsindicaties 2e deelplan
  • Mei-juni 2023: start verkoop en inschrijving 2e deelplan
  • Eind 2023: start verkoop en inschrijving 3e deelplan
  • 1e kwartaal 2024: start bouw 2e deelplan


Belangstelling voor het 2e of 3e deelplan?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Update

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

De 38 woningen van de Hoven deelplan 1 zijn inmiddels verkocht. Medio juni '23 start de verkoop van deelplan 2. Lees meer over dit tweede deelplan en meld je bij belangstelling aan voor de nieuwsbrief. Je ontvangt dan direct bericht zodra er meer informatie beschikbaar is of de verkoop van start gaat.

Meer over deelplan 2