bus auto fiets
Menu

Over nieuwbouwplan de Hoven in Best

De levendigheid en gezelligheid van de stad. De rust en ruimte van de natuur.
Wonen in een levendige omgeving met alles binnen handbereik, waar je tegelijkertijd de ruimte om je heen voelt en de natuur in je nabijheid hebt. 

 

Kavelkaart Nieuwbouwproject Aarlescheerven Dehoven Overzicht Best Website

Wonen in de Hoven

Wonen op een plek waar stad en land in elkaar overgaan. Met de stad om de hoek en de natuur in je achtertuin! Dat kan in een van de woningen van de Hoven van Aarlesche Erven. Op de kaart zie je Aarlesche Erven met hierop in blauw de deelplannen van de Hoven. Rechtsonder het eerste deelplan met in totaal 38 energieneutrale nieuwbouwwoningen. Deze zijn inmiddels verkocht. We zijn nu bezig met de ontwikkeling van het tweede en derde deelplan. Naar verwachting start de verkoop van het tweede deelplan in Q3 2022. 

Bekijk de deelplannen op de interactieve kaart 

Klik hier

Planning

De eerste 38 woningen van het eerste deelplan zijn inmiddels verkocht. Naar verwachting start de bouw van deze woningen in september 2022. Als alles volgens planning verloopt zullen de eerste woningen in het najaar van 2023 opgeleverd worden. 
Op dit moment werken we aan de ontwikkeling van zowel het tweede als het derde deelplan van de Hoven van Aarlesche Erven. In het derde kwartaal van 2022 verwachten we de woningen van het tweede deelplan in verkoop te kunnen brengen. Vrij snel hierna volgt, omstreeks het najaar/einde van 2022, de verkoop van het derde deelplan.    

  • Begin 2022: start verkoop 1e deelplan (verkocht)
  • 3e kwartaal 2022: start verkoop en inschrijving 2e deelplan
  • September 2022: start bouw 1e deelplan 
  • Najaar/eind 2022: start verkoop en inschrijving 3e deelplan
  • 1e kwartaal 2023: start bouw 2e deelplan


Belangstelling voor het 2e of 3e deelplan?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Update

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

De eerste 38 woningen van de Hoven zijn inmiddels verkocht. Deelplan 2 en 3 zijn in ontwikkeling. Naar verwachting start in het derde kwartaal van 2022 de verkoop van het tweede deelplan. Lees meer over over het tweede deelplan en meld je aan voor de nieuwsbrief. Je ontvangt dan direct bericht zodra er meer informatie beschikbaar is of de verkoop van start gaat.

Meer over deelplan 2