bus auto fiets
Menu

Over nieuwbouwplan de Hoven in Best

De levendigheid en gezelligheid van de stad. De rust en ruimte van de natuur.
Wonen in een levendige omgeving met alles binnen handbereik, waar je tegelijkertijd de ruimte om je heen voelt en de natuur in je nabijheid hebt. 

 

Kavelkaart Nieuwbouwproject Aarlescheerven Dehoven Overzicht Best Website

Wonen in de Hoven

Wonen op een plek waar stad en land in elkaar overgaan. Met de stad om de hoek en de natuur in je achtertuin! Dat kan in een van de woningen van de Hoven van Aarlesche Erven. Op de kaart zie je Aarlesche Erven met hierop in blauw de deelplannen van de Hoven. Rechtsonder het eerste deelplan met in totaal 38 energieneutrale nieuwbouwwoningen. Deze zijn inmiddels verkocht en worden binnenkort gebouwd. We zijn nu bezig met de ontwikkeling van het tweede en derde deelplan. Naar verwachting start de verkoop van het tweede deelplan in het voorjaar van 2023.

Bekijk de deelplannen op de interactieve kaart 

Klik hier

Planning

De eerste 38 woningen van het eerste deelplan zijn inmiddels verkocht en de bouw hiervan start in november '22. Als alles volgens planning verloopt zullen de eerste woningen in het najaar van 2023 opgeleverd worden.

Op dit moment werken we aan de ontwikkeling van zowel het tweede als het derde deelplan van de Hoven van Aarlesche Erven. In het voorjaar van 2023 verwachten we de woningen van het tweede deelplan in verkoop te kunnen brengen. Dit zijn 31 extreem duurzame rijwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen. Van deze woningen wordt momenteel het ontwerp definitief afgerond. Begin 2023 zullen de impressies en een indicatie van de verkoopprijzen worden gedeeld. Halverwege 2023 zal de verkoop van de acht tweekappers en vrijstaande woningen in deelplan 3 van start gaan.

  • Q4 2022: start bouw 1e deelplan (verkocht)
  • Eind '22/begin 23: impressies en prijsindicaties 2e deelplan
  • Voorjaar 2023: start verkoop en inschrijving 2e deelplan
  • Medio 2023: start verkoop en inschrijving 3e deelplan
  • Q4 2023: start bouw 2e deelplan


Belangstelling voor het 2e of 3e deelplan?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Update

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

De eerste 38 woningen van de Hoven zijn inmiddels verkocht. Deelplan 2 en 3 zijn in ontwikkeling. Naar verwachting start in het voorjaar van 2023 de verkoop van het tweede deelplan. Lees meer over het tweede deelplan en meld je bij belangstelling aan voor de nieuwsbrief. Je ontvangt dan direct bericht zodra er meer informatie beschikbaar is of de verkoop van start gaat.

Meer over deelplan 2