bus auto fiets
Menu

Beschikbare woningen

De bouw van het tweede deelplan is in april 2024 van start gegaan. In dit deelplan is nog een vrijstaande woning te koop. Inmiddels is ook deelplan 3 in verkoop. In dit deelplan zijn er nog levensloopbestendige woningen en een twee-onder-een-kapwoning te koop. De bouw van deze woningen gaat in oktober '24 van start. Hieronder lichten we de nog beschikbare woningtypes voor je uit. 

Vrijstaande woningen aan De Erven

Type F - in aanbouw

Van deze ruime vrijstaande woningen type F zijn er maar drie te vinden in dit deelplan. De woningen liggen op de beste plekken van het plangebied en kijken via alle kanten mooi uit over het groen. De hoge raampartijen in de erker en de grote raampartijen in de achtergevel, maken de woonkamer lekker licht. De slaapkamers op de eerste verdieping worden voorzien van een statig frans balkon. Deze woning is luxe, ruim en heerlijk om in te wonen. De bouw is inmiddels van start gegaan.

Totaal aantal woningen van dit type: 3

Beukmaat (breedte): 6,60 meter

Gebruiksoppervlakte: 183-197 m2

Perceeloppervlakte: vanaf circa 290 m2 tot circa 343 m2

Energieprestatienorm: BENG

Prijsindicatie: Vanaf  € 726.874,-

Meer informatie & beschikbaarheid type F

Klik hier

Levensloopbestendige tussen- en hoekwoningen

Levensloopbestendige woningen

De vier levenloopbestendige tussen- en hoekwoningen zijn ontworpen met het oog op comfort en flexibiliteit. Centraal gelegen in het plan bieden ze een perfecte balans tussen functionaliteit en ruimte. Elke woning heeft een achtertuin op het noordoosten, waardoor bewoners kunnen genieten van natuurlijk licht en een aangename buitenruimte. Met een slaapkamer op de begane grond zijn deze woningen geschikt voor diverse levensfasen, terwijl de eerste verdieping de mogelijkheid biedt om een extra kamer toe te voegen. De tussenwoning heeft een ruime beukmaat van 6,60 meter, terwijl de hoekwoning, met een beukmaat van 5,70 meter, extra luxe biedt met een uitbouw voorzien van berging, badkamer en een slaapkamer. De woningen worden energieneutraal.

Gebruiksoppervlakte hoekwoning: 129 m2

Perceeloppervlakte hoekwoning: 277 m2

Prijsindicatie hoekwoning: € 544.000,- v.o.n.

Gebruiksoppervlakte tussenwoning: 109 m2

Perceeloppervlakte tussenwoning: 165 m2

Energielabel: A++++

Prijsindicatie tussenwoning: € 460.000,- v.o.n.

Info & beschikbaarheid levensloopbestendige woningen

Klik hier

Ruime tussenwoning aan de groene zone

Tussenwoning 5.4 m breed & extra diepte

Ontdek het comfort van deze ruime tussenwoning, gelegen aan een prachtige groene zone. Deze tussenwoning heeft een gebruiksoppervlakte van ongeveer 121 m² en door de drie slaapkamers is dit een ideale gezinswoning. De zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap en is gebouwd als leefruimte, waardoor je deze naar wens kunt benutten als hobby- of werkruimte of voor het realiseren van een vierde slaapkamer. De woning heeft 30 cm extra diepte t.o.v. de overige woningen in het bouwblok, wat ook direct zichtbaar is in de gevel. Deze woning is daardoor ook net iets ruimer. De woningen van deelplan 3 worden energieneutraal uitgevoerd. Hierdoor krijg je € 40.000,- extra leencapaciteit!  

Beukmaat (breedte):5,40 m

Gebruiksoppervlakte: 121 m2

Perceelsoppervlakte: m2

Energielabel A++++

Prijsindicatie: € 443.000,- v.o.n. 


Meer informatie & beschikbaarheid tussenwoning

Klik hier
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Interesse in de Hoven?

Interesse in de Hoven?

De bouw van deelplan 2 start in april '24. De woningen van deelplan 3 zijn inmiddels ook in verkoop. Bekijk het actuele woningaanbod en neem bij interesse direct contact op met de makelaar!

Naar de woningen