bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Start bouw deelplan 2 in zicht!

17 juli 2023

Op 27 juni gingen we met de verkoop van de 31 energiezuinige woningen van het tweede deelplan van start. We zijn verheugd te kunnen melden dat bijna 70% van de woningen is verkocht! Hierdoor kunnen we met vertrouwen zeggen dat de bouw naar verwachting begin 2024 van start zal gaan.

Beschikbaar aanbod

De grote vraag naar deze duurzame woningen heeft ertoe geleid dat alle hoek- en tussenwoningen inmiddels zijn verkocht. Er zijn nog enkele twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen beschikbaar. Wil je weten waarom deze woningen zo populair zijn? Kijk dan eens goed naar de grootte van deze woningen (GBO’s), de schitterende ligging aan een groen lint en de lage energielasten. Dankzij de energievergelijker op onze website kun je eenvoudig je huidige energielasten en de energielasten van een woningen in de Hoven inzichtelijk krijgen.

Planning
Dankzij de succesvolle verkoop kan aannemer Van de Klok naar verwachting dit najaar starten met de bouwvoorbereidingen. Vervolgens kan dan begin 2024 gestart worden met de bouw en kunnen in het eerste of tweede kwartaal van 2025 de eerste woningen opgeleverd worden.

Interesse
Zie jij jezelf ook wel wonen in een prachtige tweekapper of vrijstaande woning in een groene leefomgeving? Bekijk het woningaanbod en neem contact op met de makelaar om je interesse verder te bespreken!
 

Bekijk de beschikbare woningen
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe