bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Start bouw deelplan 1 & update planning

25 oktober 2022

Er zijn weer belangrijke ontwikkelingen bij nieuwbouwproject de Hoven van Aarlesche Erven. De bouw van het eerste deelplan gaat van start en de ontwerpen van deelplan 2 zijn bijna definitief. Hieronder geven we je een update over de drie deelplannen van dit duurzame nieuwbouwproject in Best.

Start bouw deelplan 1
Alle 38 woningen in het eerste deelplan zijn al een tijdje verkocht en binnenkort wordt dan ook gestart met de bouw. Eind dit jaar verwachten we dit mooie en spannende moment met alle kopers te kunnen vieren. Als alles volgens planning verloopt kunnen de eerste duurzame woningen van de Hoven van Aarlesche Erven dan in het najaar van 2023 opgeleverd worden.  

Nieuwe planning deelplan 2 en 3
Ondertussen werken we ook hard aan de ontwikkeling van zowel het tweede als het derde deelplan van de Hoven van Aarlesche Erven. De eerder afgegeven planning hebben we aangepast. In het voorjaar van 2023 verwachten we de woningen van het tweede deelplan in verkoop te kunnen brengen. Dit zijn 31 extreem duurzame rijwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen. Van deze woningen wordt momenteel het ontwerp definitief afgerond. Rond de jaarwisseling zullen de impressies en een indicatie van de verkoopprijzen worden gedeeld.
Halverwege 2023 zal de verkoop van de acht tweekappers en vrijstaande woningen van deelplan 3 van start gaan.

Planning
De belangrijke momenten zetten we hieronder nog even voor je op een rijtje:

•   Q4 2022: start bouw 1e deelplan (volledig verkocht)
•   Eind 2022: artist impressies en prijsindicaties 2e deelplan
•   Voorjaar 2023: start verkoop en inschrijving 2e deelplan 
•   Medio 2023: start verkoop en inschrijving 3e deelplan 
•   Q4 2023: start bouw 2e deelplan

Zodra er weer meer informatie beschikbaar is, delen we deze via deze website en de nieuwsbrief. Heb je belangstelling voor een woning? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte!

Aanmelden nieuwsbrief
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe