bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

In the spotlight: statige twee-onder-een-kapwoningen type E

11 december 2023

Ontdek nu deze duurzame twee-onder-een-kapwoning van het type E in de charmante en groene wijk Aarlesche Erven. Vanuit de grote raampartijen op de begane grond en luxe Franse balkons op de eerste verdieping geniet je van het prachtige groen waaraan deze woning is gelegen!

De locatie is ideaal voor gezinnen, want deze woning bevindt zich aan een groen lint waar kinderen veilig kunnen spelen. Binnen vind je maar liefst drie grote slaapkamers en een ruime zolder die de mogelijkheid biedt om extra slaapkamers te creƫren, een thuiskantoor, of misschien wel die hobbyruimte waar je altijd van hebt gedroomd.

De woningen worden uitgevoerd als BENG-woning, wat resulteert in zeer lage maandelijkse energielasten - een slimme investering in je toekomst en het milieu. Daarnaast heb je de mogelijkheid om te upgraden naar een energieneutrale of nul-op-de-meter-woning.

Er zijn nog maar 2 heerlijke tweekappers van type E beschikbaar welke begin 2024 zullen worden gebouwd. Neem vandaag nog contact op met de makelaars of schrijf je in op de website. Met een beetje geluk woon je begin 2025 al in je nieuwe woning!

Bekijk het actuele woningaanbod
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe