bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

In the spotlight: luxe vrijstaande woning type F in de Hoven

18 november 2023

Deze ruime woning met maar liefst 176 m2 gebruiksoppervlakte is een ware blikvanger in de Hoven! Door de fraaie erker beleef je het weelderige groen aan de voorzijde van de woning ook binnen optimaal. De drie vrijstaande woningen van het type F liggen op de mooiste plekjes in de Hoven.

Door de zeer ruime slaapkamers, die voorzien zijn van prachtige Franse balkons, is er ruimte voor het hele gezin om comfortabel te leven. De ruime zolder biedt daarnaast de mogelijkheid om extra slaapkamers te creƫren.

De woningen worden uitgevoerd als BENG-woning, wat resulteert in zeer lage maandelijkse energielasten - een slimme investering in je toekomst en het milieu. Daarnaast heb je de mogelijkheid om te upgraden naar een energieneutrale of nul-op-de-meter-woning.

Er zijn nog 3 statige vrijstaande woningen type F beschikbaar, welke begin 2024 zullen worden gebouwd. Neem vandaag nog contact op met de makelaars of schrijf je in op de website. Met een beetje geluk woon je begin 2025 al in je nieuwe woning!

Ga naar het actuele woningaanbod
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe