bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

In the spotlight: extra brede twee-onder-een-kapwoningen type D1

20 november 2023

De extra brede twee-onder-een-kapwoningen type D1 is vooral speciaal door de heerlijke erker aan de voorzijde. Deze erker zorgt voor extra ruimte op de begane grond en biedt veel lichtinval. Vanaf de woonkamer heb je zo uitzicht op het prachtige groen waaraan de woning gelegen is.

Hoewel deze twee-onder-een-kapwoningen van het type D duidelijk familie van elkaar zijn, vormt elk tweetal een uniek duo. Onder meer door verschillen in geveldetails en de variaties in gevelstenen. Welke woning je ook kiest: je profiteert optimaal van het omliggende groen, de zeer ruime slaapkamers, geïsoleerde berging en oprit met plek voor twee auto’s.

De woningen worden uitgevoerd als BENG-woning, wat resulteert in zeer lage maandelijkse energielasten - een slimme investering in je toekomst en het milieu. Daarnaast heb je de mogelijkheid om te upgraden naar een energieneutrale of nul-op-de-meter-woning.

Er zijn nog maar 2 extra ruime tweekappers van type D1 beschikbaar welke begin 2024 zullen worden gebouwd. Neem vandaag nog contact op met de makelaars of schrijf je in op de website. Met een beetje geluk woon je begin 2025 al in je nieuwe woning!

Bekijk het actuele woningaanbod hier
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe