bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

De ontwerpen van deelplan 2

20 december 2022

De 31 woningen in het tweede deelplan zijn ontworpen door architectenbureau Visser en Bouwman. Hieronder een korte toelichting op de woningontwerpen en het thema duurzaamheid.

Woningontwerpen
Bij het ontwerp van de woningen zijn kleinschaligheid, ruimtelijkheid, rust, saamhorigheid en variatie als uitgangspunten genomen. De prachtige locatie bood veel mogelijkheden. Kenmerkend voor de  twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen zijn de grote raampartijen en de Franse balkons. Hierdoor kun je optimaal genieten van het prachtige uitzicht op het groene lint.
De tussenwoningen liggen niet op één rij, maar gezellig bij elkaar in blokjes van drie tot vijf woningen. De tussenwoningen aan de Plaetse hebben een opvallende houten constructie met overkapping. Deze balken geven de woningen een landelijke allure en kunnen bovendien begroeid worden. De bankjes aan de voorzijde van alle woningen zijn typisch dorps en bevorderen het contact met buurtbewoners.


 

Duurzame woningen
Als ontwikkelaar doen we er alles aan om bij te dragen aan een beter klimaat en duurzame leefomgeving. Voor de woningen in de Hoven betekent dit bijvoorbeeld dat we ze nul-op-de-meter of zelfs energiepositief opleveren. Dit doen we door de daken vol te leggen met zonnepanelen en de woningen heel goed te isoleren. Dit is niet enkel beter voor de wereld, maar ook zeker voor de portemonnee. De woningen zijn zo duurzaam dat je bijna geen maandelijkse energielasten zult hebben. 

Planning
De belangrijke momenten voor de woningen van het tweede deelplan zetten we hieronder nog even voor je op een rijtje:

•   Begin 2023: artist impressies en prijsindicaties 
•   Voorjaar 2023: start verkoop en inschrijving woningen
•   Q4 2023: start bouw 2e deelplan

Zodra er weer meer informatie beschikbaar is, delen we deze via deze website en de nieuwsbrief. Heb je belangstelling voor een woning? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe