bus auto fiets
Menu

Locatie

Best heeft haar bewoners veel te bieden. In de Hoven van Aarlesche Erven in Best woon je tussen stad en land. Met de dynamiek van bruisende steden om de hoek en de rust en ruimte van het land om je heen. Levendigheid of rust? Kiezen hoeft niet.

Benieuwd naar de ligging van het project?

Bereken je energiebesparing

Over de Hoven

Gelegen aan de noordwestkant van Best kom je het allemaal tegen. De kleinschaligheid van het dorp, de zuiverheid van de natuur én de levendigheid van bruisende steden. 

  • Voorzieningen

    De eerste medische zorg als huisarts, apotheek en fysiotherapie bevinden zich in Best. Ziekenhuizen en andere medisch specialismen vind je in de omliggende steden Eindhoven, Tilburg en Den Bosch. In Best zijn 9 basisscholen en een school voor voortgezet onderwijs met mavo, havo en vwo. Aarlesche Erven beschikt vanaf begin 2025 over een eigen basisschool en kindcentrum: Op 't Erf. 

  • Mobiliteit

    Door de ligging aan de rand van Best ben je binnen enkele minuten op de snelwegen A2, A58 en A50 richting Den Bosch, Tilburg, de Randstad, Nijmegen of het zuiden van het land. De High Tech Campus, Strijp S en Eindhoven Airport bereik je via de A2. Binnen 5 auto-minuten en 10 fiets-minuten sta je op het NS-station van Best met treinverbindingen naar de omliggende steden.

  • Vrije tijd

    Dagelijkse boodschappen doe je in één van de vele supermarkten in Best. Daarnaast kent Best centrum een gevarieerd winkelaanbod. Of ga winkelen in een van de nabijgelegen steden. Zoek je ander vertier? Dan kun je terecht bij tal van sportverenigingen - van voetbal tot atletiek -, theater, bios, gezellige restaurants en cafeetjes. Of ga het prachtige natuurgebied Het Groene Woud ontdekken.

Naar de website van de basisschool & kinderopvang

Klik hier

Afstand tot belangrijke punten

Door de centrale ligging van het gebied kun je letterlijk alle kanten op en ligt alles wat je nodig hebt dichtbij. Hieronder staan de afstand per fiets, auto en openbaar vervoer (vanaf station Best).

Naar
Centrum Best 6 6 3
Eindhoven 39 19 12
Den Bosch 23 21
Tilburg 29 18

Hotspots in de buurt van Best

BEST EN OIRSCHOT

BEST EN OIRSCHOT

Best is best bijzonder! Van de stilte in de prachtige natuur, tot de levendigheid van het centrum en de festivals. Leuke boetiekjes en gezellige terrassen. Voor de kleintjes is er BestZOO. Een knus dierenpark, waar je als bezoeker dicht bij de dieren kunt komen. En breng eens een bezoek aan het nabijgelegen Oirschot, een monument in het groen. Het kent twee beschermde dorpsgezichten: de met kastanjes omzoomde monumentale Markt en in het buitengebied het Stratense kapelletje met omgeving. De Oirschotse Markt is bij uitstek een van de mooiste pleinen van Brabant.

HET GROENE WOUD

HET GROENE WOUD

Het Groene Woud is een gebied ter grootte van circa 35.000 hectare gelegen in de stedendriehoek ’s-Hertogenbosch, Eindhoven, Tilburg. Het gebied is in 2005 uitgeroepen tot Nationaal Landschap vanwege zijn unieke kwaliteiten. In het centrum van Het Groene Woud liggen grootschalige natuurgebieden die met elkaar verbonden zijn, zoals Oisterwijkse Bossen en Vennen, Kampina, De Mortelen, De Scheeken, Dommeldal en De Geelders. De natuurbrug over de A2 is een in het oog springende verbinding tussen De Mortelen en De Scheeken.

EINDHOVEN CENTRUM

EINDHOVEN CENTRUM

In Eindhoven valt genoeg te beleven! Eindhoven is een stad met een grote diversiteit aan winkels. Een leuke stad om te winkelen en het is elke zondag koopzondag. Leer Eindhoven beter kennen door deel te nemen aan een activiteit, rondleiding of tour die je een heel andere kant van de stad laat ervaren. Breng een bezoek aan een van de vele restaurants, slenter door Strijp-S voor prachtig industrieel erfgoed, verdwaal in de vele musea en ontdek de stadsdistricten met samengestelde routes. Of maak je bezoek onvergetelijk door de stad te bezoeken tijdens een evenement.

'T BOSHUYS

'T BOSHUYS

Bij 't Boshuys in Best bevind je je letterlijk midden in de natuur. Een prachtige locatie omgeven door de bossen van natuurgebied de Sonse Heide zorgen voor een unieke en ontspannen sfeer. Geniet van een lekkere lunch of borrel op het grote, deels overdekt maar toch zonovergoten terras terwijl de kinderen naar hartenlust spelen in de grote speeltuin. Vergeet vooral niet een kijkje te nemen bij 't Buitenhuys, direct gelegen naast 't Boshuys. Een prachtige locatie om een feest te organiseren.

't Boshuys
BEST GOLF

BEST GOLF

Best Golf & Country Club is een golfclub in Best. De club heeft een baan met 18 holes en een par 3 baan met negen holes. Het landschap is glooiend, er zijn negen bosholes en 9 parkholes met waterpartijen. De vereniging bestaat uit privéleden, bedrijfsleden en jeugdleden. De sfeer kenmerkt zich door de typische Brabantse gemoedelijkheid, waarbij gastvrijheid hoog in het vaandel staat. In het clubgebouw combineert Restaurant | Brasserie Dimples bovendien huiselijke gezelligheid met een zeer smakelijke keuken, waar een unieke uitstraling en beleving wordt neergezet.

Best Golf
AQUA BEST

AQUA BEST

Met wat voor gezelschap je ook naar dit recreatiepark gaat: er is voor iedere leeftijd wat te beleven. Luieren op een prachtig zandstrand of samen met de kinderen een sprookjesachtig zandkasteel bouwen en daarna lekker pootje baden of een frisse duik nemen in het heldere schone water? Of ga culinair genieten bij Beachclub Sunrise. Je kunt er ook terecht voor activiteiten als waterskieën, wakeboarden en diverse sportieve activiteiten met een groep. En voor de kleintjes is er het grootste in- & outdoor speelpark van Nederland.

Aqua Best
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Interesse in de Hoven?

Interesse in de Hoven?

De bouw van deelplan 2 start in april '24. De woningen van deelplan 3 zijn inmiddels ook in verkoop. Bekijk het actuele woningaanbod en neem bij interesse direct contact op met de makelaar!

Naar de woningen