bus auto fiets
Menu

Maak een energievergelijking tussen je huidige woning en je toekomstige woning. Ook kun je hier berekenen of je een upgrade wil naar een nog zuiniger energieniveau. 

Duurzaamheid
Wonen in de Hoven past bij een gezonde, duurzame levensstijl.

De huidige energieprestatienorm bij nieuwbouwwoningen is BENG (Bijna Energie Neutrale Gebouwen). De nog beschikbare woningen van deelplan 2 voldoen aan deze norm. Om deze energiezuinige woning te realiseren passen we verschillende energiebesparende en energieopwekkende voorzieningen toe. De woningen worden bijvoorbeeld voorzien van zonnepanelen, een warmtepomp met koeling en zeer goede isolatie van o.a. de gevel maar ook het glas. 

Energieneutrale woningen deelplan 3
De woningen van deelplan 3 zijn nog duurzamer en zuiniger. Deze woningen worden namelijk uitgevoerd als energieneutrale woning. Een energieneutrale woning is een woning waarbij het jaarlijkse energieverbruik van de woning (voor verwarming, koeling en warm water) gelijk is aan de energieopwekking. Dit betekent dat de woning geen energie van het netwerk afneemt voor het woninggebonden gebruik. De energierekening bestaat enkel nog uit de kosten voor het gebruik van huishoudelijke apparaten en verlichting. Kortom, je energielasten liggen nog een stuk lager dan bij een BENG woning. 
Deze woningen krijgen (een voorlopig) energielabel A++++. Dat betekent dat je ook nog eens EUR 40.000,- extra kunt lenen.

 

Adobestock 87667258
AarlescheErven_Sfeerbeelden-nieuwbouwproject-best-de-hoven-van-aarlesche-erven (1)
laan met bomen-nieuwbouwproject-best-de-hoven-van-aarlesche-erven

Bereken je energievoordeel

klik hier
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Interesse in de Hoven?

Interesse in de Hoven?

De bouw van deelplan 2 start in april '24. Interesse in een vrijstaande woning van deelplan 2? Bekijk het actuele woningaanbod en neem bij interesse direct contact op met de makelaar!

Naar de woningen